Luxury house with large swimming pool

€750.000

Description

Luxe woning met riant zwembad

De woning bevindt zich in een zeer rustige en luxe deel van Calafell Pueblo (dorp boven) en is luxe afgewerkt. De vloer is gemaakt van marmere tegels waarvan niet één hetzelfde is.

Op de woonverdieping is een ruime woonkamer met eethoek, met uitzicht op de tuin en zwembad. Een zeer ruime keuken met veel inbouwapparatuur en het aanrecht is gemaakt van bacterie- en vuilafstotend materiaal, tevens met ruimte voor een keukentafel. Naast de keuken bevindt zicht een slaapkamer met badkamer en suite en nog een gastentoilet op dezelfde verdieping.

Bovenverdieping

Boven heeft de woning drie slaapkamers met ieder een eigen inloopkast met spiegels en een modern en vrolijk betegelde badkamer en suite.

Onder de woning bevindt zich een enorme garage waar meerdere auto´s in passen. Achter de garage is nog een speelkamer ingericht waar tevens een bar is gemaakt en een open haard om in te barbecuen.

In de tuin ligt een redelijk zwembad met aangrenzend niet al te veel groen. Het terras vóór de woonkamer biedt genoeg zitruimte voor een hele familie.

Map

Share This Property

Share