Luxury house with large swimming pool, Calafell

€480.000

Description

Luxe woning met zwembad in Bellamar

De woning is luxe ingericht en ligt in een rustige urbanisatie van Calafell en beschikt over 4 slaapkamers, een kantoorruimte, een zeer ruime woonkamer en eetruimte, een keuken, 3 badkamers, een eigen zwembad en een ruime garage en parkeerplek op eigen erf.

Boven is de woonkamer gesitueerd aan de voorkant van de woning met een adembenemend uitzicht op het dorp, de zee en op de kustlijn tot aan Tarragona. De gehele woning is voorzien van marmeren vloeren en dubbele beglazing, ook deels gerenoveerd in 2014. De ramen van de woonkamer zijn voorzien van zonwering hoewel ook beneden het kantoor een zonnescherm heeft. Aan de kant van de keuken is ook nog een knus balkon ingericht waar men kan genieten van het uitzicht en heerlijk uit de wind zit.

Rondom het zwembad is de gehele vloer voorzien van tegels zodat het weinig onderhoud vergt. Achter het huis bevindt zich ook een ruime berging voor alle tuingerei.

Calafell is een dorpje aan de Costa Dorada met prachtig languitgestrekte goudgele stranden. Ook beschikt Calafell over een lange boulevard met leuke winkelstraatjes erachter en veel eetgelegenheden en uitgaansmogelijkheden voor de jeugd. Calafell is voorzien van allerlei faciliteiten voor zowel de inwoners als vakantiegasten en organiseert ook regelmatig activiteiten voor ieder wat wils.

Er is veel cultuur en geschiedenis op te snuiven dat ver tot in de Middeleeuwen teruggaat. Het Kasteel en de Romeinse Ruïnes zijn daar een onderdeel van en zijn zeer interessant om te bezoeken.

In Calafell kan men wandelen, fietsen, zwemmen, golfen, shoppen en last but not least, helemaal tot rust komen hoewel het ook een heel gezellig dorp is om in te wonen. Het is uitgerust met scholen (van 3 jaar tot 18 jaar), een medisch centrum, een gezellige binnen en buitenmarkt, diverse supermarkten en allerlei andere faciliteiten.

Map

Share This Property

Share