Huis met zwembad in Calafell

€240.000

Uitleg

Huis met zwembad in Calafell

De woning ligt in een rustige urbanisatie van Calafell, net achter de drukte van het dorp maar genoeg in de buurt van alle faciliteiten. Met de auto ben je al binnen 2 minuten in het dorp maar het is ook mogelijk dit lopend af te leggen.

Het huis beschikt over 4 slaapkamers, 2 woonkamers, 2 keukens, 2 badkamers, een carport, een eigen zwembad, een balkon, tuin voor en achter, cv en een open haard.

Eén ruime woonkamer, keuken en badkamer bevinden zich op de bovenste verdieping met 3 slaapkamers en de rest bevindt zicht op de benedenverdieping waardoor er sprake kan zijn van 2 individuele woningen in één. Ook de benedenwoning beschikt over een open haard.

In de tuin, aan de zijkant van het huis is een royale vaste BBQ met houtopslag.

Het balkon boven beschikt over een semi afgesloten hoek voor de wasmachine en droogruimte voor de was maar toch hangt het uit het zicht wanneer men op het balkon geniet van het uitzicht op zee.

Calafell is een dorpje aan de Costa Dorada met prachtig languitgestrekte goudgele stranden. Ook beschikt Calafell over een lange boulevard met leuke winkelstraatjes erachter en veel eetgelegenheden en uitgaansmogelijkheden voor de jeugd. Calafell is voorzien van allerlei faciliteiten voor zowel de inwoners als vakantiegasten en organiseert ook regelmatig activiteiten voor ieder wat wils.

Er is veel cultuur en geschiedenis op te snuiven dat ver tot in de Middeleeuwen teruggaat. Het Kasteel en de Romeinse Ruïnes zijn daar een onderdeel van en zijn zeer interessant om te bezoeken.

In Calafell kan men wandelen, fietsen, zwemmen, golfen, shoppen en last but not least, helemaal tot rust komen hoewel het ook een heel gezellig dorp is om in te wonen. Het is uitgerust met scholen (van 3 jaar tot 18 jaar), een medisch centrum, een gezellige binnen en buitenmarkt, diverse supermarkten en allerlei andere faciliteiten.

Lokatie

Deel deze Accommodatie

Share