Bungalow met zwembadB&B Mogelijkheden 

€275.000

Uitleg

Bungalow met zwembad

De bungalow met zwembad is gelegen in Castell de Montornés, een klein maar gezellig dorpje dat ongeveer 5 km van de kust afligt ten hoogte van Torredembarra.

De woning van 210m2 staat op een perceel van 1000m2, waar tevens een zwembad, een tuin met diverse fruitbomen en rozen, een groot terras om het zwembad heen, een groot terras vóór de woning en 2 oprijritten voor 4 of 5 auto´s aanwezig is.

De woonkamer ligt aan de voorkant met achter de voordeur (linkervleugel, boven de garage) nog een woonkamer met eetkamer, aansluitend een slaapkamer en badkamer.

In de rechtervleugel bevinden zich nog 3 grote slaapkamers, een gastentoilet en een ruime badkamer. Aansluitend aan de woonkamer voor in de woning, is ook nog een ruime slaapkamer aanwezig.

Tussen beide vleugels in bevindt zich de keuken met eethoek.

Perfect voor B&B!

Vanuit de eetkamer is toegang tot de grote eetkeuken en aan de andere kant de vleugel met 3 badkamers, 3 twee persoonsslaapkamers, en uitgang naar de tuin en het zwembad. Het gehele huis is heerlijk licht door de vele ramen en is een ideeal complex om als Bed & Breakfast te exploiteren.

Gezien het gebrek aan hotels in de omgeving van Torredembarra en La Pobla de Montornés, is dit een uitgelezen kans! Het is tevens makkelijk vindbaar en de weg naar de kust is goed toegankelijk.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of maak een afspraak voor een bezichtiging. Wij zijn u graag van dienst.

 

Lokatie

Deel deze Accommodatie

Share