Appartement in Segur de Calafell

€95.000

Uitleg

Appartement in Segur de Calafell

Het appartement in Segur de Calafell bestaat uit een woonkamer, keuken, 2 tweepersoons slaapkamers en een eenpersoons slaapkamer, een badkamer en een royaal balkon, waarvan het deel dat aansluit op de woonkamer is afgesloten met een glazen pui. Lekker voor in de koele maanden, want met de zon op de serre, is het heerlijk vertoeven. En in de zomer kan alles opengezet worden.

De eigenaren hebben de woning jarenlang gebruikt als zomerverblijf aangezien de familie in Barcelona woont en voor de weekenden en vakanties naar Segur de Calafell kwamen.

Het pand

Het pand staat op een afgesloten terrein van 534 m² waar tevens ruimte voor een aantal auto´s is. Achter de woning is een stenen BBQ voor algemeen gebruik waar af en toe gezellige bijeenkomsten worden gehouden onder de bewoners van het pand.

Wanneer men van het strand komt, is er een douche beschikbaar in de tuin, aan de voorkant van het perceel. Heel handig want dan komt het zand niet mee naar binnen.

Het is mogelijk om te lopen naar het centrum en het treinstation maar een auto is altijd wel handig.

Calafell / Segur de Calafell

Calafell / Segur de Calafell is een dorpje aan de Costa Dorada met prachtig lang uitgestrekte goudgele stranden. Ook beschikt Calafell over een lange boulevard met leuke winkelstraatjes erachter en veel eetgelegenheden en uitgaansmogelijkheden voor de jeugd. Calafell is voorzien van allerlei faciliteiten voor zowel de inwoners als vakantiegasten en organiseert ook regelmatig activiteiten voor ieder wat wils.

Er is veel cultuur en geschiedenis op te snuiven dat ver tot in de Middeleeuwen teruggaat. Het Kasteel en de Romeinse Ruïnes zijn daar een onderdeel van en zijn zeer interessant om te bezoeken.

In Calafell kan men wandelen, fietsen, zwemmen, golfen, shoppen en last but not least, helemaal tot rust komen hoewel het ook een heel gezellig dorp is om in te wonen. Het is uitgerust met scholen (van 3 jaar tot 18 jaar), een medisch centrum, een gezellige binnen en buitenmarkt, diverse supermarkten en allerlei andere faciliteiten.

In Segur de Calafell is tevens een pier met leuke restaurantjes, een kleine haven en een ruime speelgelegenheid voor de kleintjes. Ook worden er diverse sportactiviteiten georganiseerd bij de haven van Segur de Calafell. Er is altijd wel iets te doen!

Lokatie

Deel deze Accommodatie

Share